pondělí 16. března 2015

Den 2

Váha: 95kg  .. už jsem zhubla dvě kila! :)

Snídaně: Tenký plátek celozrnného chleba, plátek 30% sýra, 3 slabá kolečka okurky
Oběd: Celozrnná houska, slabá vrstva lučiny, plátek šunky
Večeře: nic
Pozn. Jelikož mamka o mém hubnutí neví, ale dělá mi svačinu do školy kterou nechci vyhazovat, dávám si svačinu k obědu. Pak (po té dvanácté, třinácté hodině) už nejím nic.
Pití: voda, jeden hrneček kávy
Pohyb: každý den místo ježdění autobusem chodím domů pěšky--> chůze 3,5 km + 20 minut jóga.


Dneska jsem viděla můj první výsledek. Jsou to sice jen dvě kila, ale něco jsem zhubla, což mě vážně motivuje. Zhubnu víc, zhubnu hodně. Vím to.
Odpoledne jsem si četla Vaše blogy, to je mi také velikou inspirací. Kdyby jste se někdo chtěli spřátelit, napište, budu ráda. :)

11 komentářů:

  1. Jé děkuji za pochvalu, ale postavu krásnou nemám :( :D mám hlavně problém se stehny a zadkem, ale jsem vysoká a taková celá velká nějaká, takže je to na prd :D ale tipují mě o 10-15 kg méně no :D Ale čísla nehrajou zase tak velkou roli :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jinak máš krásný jídelníček a držím ti palce ! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné :) držím ti palce a co smoothie? Zkoušelas? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě jsem to nezkusila. Dneska ráno jsem zjistila, že mi chybí některé suroviny. :D Poprosila jsem o ně mamku, tak snad zítra nezapomene. :)

      Vymazat
  4. No paráda, gratuluju !!
    Koukám, že jsme na tom docela podobně. Malá výška, vysoká váha, stejný váhový cíl. :(( Ale mi to zvládnem. Jen doufám, že já tou přirozenou cestou. :))

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj zuzí, konečně jsi mi nchala odkaz na tvůj blog, neměla jsem ti jak odepsat :) Pěkný jídelníček a držím moc palce, aby se ti dařilo :) Určitě dosáhneš toho co chceš, stačí vytrvat :)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc hezké ;) jinak paráda :) 2 kila jsou fajn ;) tech livancu ja mám tak 3, delam je silnější :) ale záleží i na tom jak to vyslehas ;) kdyz cele i s tím banánek tak toho budeš mít více ale ja si banán jen mackam. :) pak mi to vice chutná :)

    OdpovědětVymazat
  7. Kalorie přes kalorické tabulky a nebo podle tabulek na obalu potraviny, samozřejmě že na gramy bez obalu, copak jíš obal? :D :)

    OdpovědětVymazat
  8. Gratuluju :) povede se ti vše co budeš chtít, hlavně to nevzdávej :) držím palce

    OdpovědětVymazat